Palvelumme

Projektien tietojohtaminen

Tietojohtaminen tarkoittaa sitä, että päätökset tehdään reaaliaikaiseen ja todelliseen tietoon perustuen. Projekteissa tietoa saadaan perinteisesti useista eri järjestelmistä, joita käytetään projektin eri vaiheissa. Koska yleensä käytössä on monia eri aikaan käyttöön otettuja järjestelmiä, voi niiden käyttö olla niin monimutkaista, että todellinen tietojohtaminen on haasteellista, ja projektinhallinta perustuu enemmän mutu-tuntumaan.

Me Nova Servossa haluamme olla asiakkaidemme tukena sekä helpottamalla jo olemassa olevan tiedon käyttämistä että varmistamalla sen, että kaikkien projektin ohjauksen kannalta olennaisten päätösten tueksi tietoa on saatavilla.

Aloitamme yhteistyön analysoimalla asiakasyritysten tietojärjestelmätilanteen kokonaisvaltaisesti. Analyysin perusteella keskustelemme asiakkaan tietojohtamisen kokonaisuudesta ja kartoitamme sekä toteutamme mahdollisia kehitystarpeita projektihallinnan, projektin ohjauksen ja projektiseurannan näkökulmista. Tarvittaessa tarjoamme vuosien kokemuksella kokonaisvaltaista tukea tietojohtamiseen ja autamme asiakasyrityksiä aina tieto­järjestelmä­infrastruktuurin kehittämisestä taloushallinnon tehostamiseen.

Teemme yhteistyötä monien asiakkuushallinta- ja toiminnan­ohjaus­järjestelmien toimittajien kanssa, sekä projektinhallintaan erikoistuneen tilitoimiston kanssa. Suosittelemme mielellämme luotettujen kumppaniemme palveluita, mutta olemme avoimia myös muiden palveluntarjoajien ratkaisuille – asiakkaan tarpeet ovat aina toimintamme lähtökohta.

Asiantuntijoillamme on kokemusta laajoista tietojärjestelmäkehityshankkeista erityisesti projektiliiketoiminnan tarpeiden näkökulmasta. Projektihallintaan, projektien ohjaukseen ja projektiseurantaan keskittyvien tuotteidemme lisäksi tarjoamme siis mielellämme myös laajempaa näkemystämme tietojohtamisen tehostamiseen - aina asiakasyrityksemme tarpeista ja resursseista lähtien.

Tarjoamme avaimet käteen -palvelua projektin ohjauksessa ja projektiseurannassa tarvittavien tieto- ja talous­hallinto­järjestelmien kehit­tämiseen ja ylläpitoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kiinnostuitko?

Nova Servon projektiliiketoiminnan tuotteet ja palvelut ovat integroitavissa mihin tahansa jo käyttämiisi järjestelmiin.

Ota yhteyttä