PROJECT BI®

Project BI® -ohjelmisto helpottaa projektien tiedolla johtamista ja projektinhallintaa

Nova Servon Project BI® -ohjelmisto on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa nimenomaan helpottamaan projektiliiketoiminnan tiedolla johtamista. Projektiliiketoiminnassa on useita vaiheita, joiden seuraamisessa käytetään tyypillisesti lukuisia erilaisia tietojärjestelmiä. Kattavan tilannekuvan selvittäminen vaatii sen vuoksi perinteisesti sukkulointia eri tietojärjestelmissä. Nova Servon Project BI®n avulla näet reaaliaikaisesti yhdestä paikasta kaikkien projektiesi talouden ja tilanteen ja pystyt johtamaan liiketoimintaasi todelliseen tietoon perustuen. Ota projektitalous haltuusi ja säästä aikaa sekä rahaa!

Tehty projektiliiketoiminnan tarpeista


Projektitalouden ohjaukseen (Project Finance) keskittyvä Project BI® liiketoiminta-alusta on laajin Nova Servon projektiliiketoimintaa tukevista ratkaisuista. Liiketoiminta-alustan lisäksi Nova Servon Project BI® ohjelmisto sisältää hankintasuunnittelu-sovelluksen (Procurement), projektiennuste-sovelluksen (Forecasting) sekä kassavirta-sovelluksen (Cashflow). Ohjelmisto kehittyy viikoittain asiakkaiden esittämien tarpeiden pohjalta.

Project BI® liiketoiminta-alusta on integroitavissa mihin tahansa käyttämäänne järjestelmään. Sen kytkeminen osaksi jo toimivia ratkaisuitanne on siis vaivatonta.

Aloitamme liiketoiminta-alustan implementoinnin analysoimalla asiakasyrityksen liiketoimintaprosessin perusteellisesti. Käymme läpi prosessin vaiheet, eri vaiheissa käytetyt tietojärjestelmät, niiden hyvät ja huonot puolet, sekä priorisoimme asiakasyrityksen liiketoiminnan avaintarpeet. Sen jälkeen integroimme asiakkaan käyttämät tietojärjestelmät Project BI® liiketoiminta-alustaan niin, että kaikki eri järjestelmien tuottama tieto on samassa paikassa.

Tietojärjestelmäanalyysin yhteydessä pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen koko tietojärjestelmätilannetta ja autamme tarvittaessa kehittämään kokonaisuutta.

 

Tehokasta ja vaivatonta projektihankintojen suunnittelua

Isojen projektien kustannustehokkuus on pitkälti riippuvainen hankintojen onnistumisesta - hyvä hankintasuunnittelu kasvattaa viivan alle jäävää osuutta. Mitä suuremmasta projektista on kysymys, sitä tarkempi hankintasuunnitelman on oltava.

Project BI® HANKINTA on sovellus, joka säästää sekä aikaa että rahaa.

Sen avulla tarjouskokonaisuuksien ja tarjouspyyntöjen käsittely on vaivatonta, ja tarjousdokumentaation hallinta automaattista. Voit pilkkoa eri tarjouskokonaisuudet järkeviksi hankintakohteiksi, ja niputtaa kohteet sopiviksi hankintaeriksi, jotka voit myös aikatauluttaa kokonaisuuden kannalta tehokkaimmalla tavalla.

Project BI® HANKINTA sovelluksen avulla voit muodostaa ensin kokonaiskuvan hankintatarpeista ja niiden kustannuksista alustavien tarjousten perusteella. Sen jälkeen voit erotella projektin eri osa-alueet omiksi hankintakokonaisuuksikseen. Nämä kokonaisuudet voit sitten pilkkoa osiin ja niputtaa samankaltaiset hankintatarpeet hankintatehtäviksi. Hankintojen litterointi on myös helppoa ja nopeaa tehdä samassa yhteydessä.

Project BI® HANKINTA sovelluksen avulla luot vaivattomasti tarjouspyynnön kaikista projektin hankinnoista, vertailet saapuneita tarjouksia ja säilytät tarjousdokumentaation näppärästi. Tilaus-/sopimusdokumentit saadaan sähköisen allekirjoituksen kautta hallintaan ja tästä voidaan muodostaa automaattisesti ostotilaus ERP-järjestelmäänne.

Suurissa hankkeissa eri osa-alueiden kustannukset ovat ratkaisevia kokonaisuuden budjetin kannalta. ProjectBI HANKINTA auttaa sinua pysymään ajan tasalla hankintojen kokonaiskustannuksista - ja siis koko projektin tuloksesta.

Järkevä hankintasuunnittelu on enemmän kuin puoli voittoa!

Projektipäällikön järkevä käyttöliittymä, jonka avulla projektiennustaminen on tehokasta.

Projektiliiketoiminnassa käytetään usein monia järjestelmiä, jotka tuottavat tietoa. Project BI® ENNUSTE on sovellus, joka kokoaa tiedot yhteen, ja tuottaa niistä reaaliaikaisen näkymän projektin tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä. Eri järjestelmien välillä sukkuloimisen sijaan projektipäällikön aikaa vapautuu tehokkaampaan tekemiseen, ja päätökset voi tehdä projektin todelliseen tilanteeseen ja näkymiin perustuen.

Projektiliiketoiminnan kassavirran seurantaa helpottava ja tehostava työkalu.

Projektiliiketoiminnan kassavirta koostuu monista, sekä sisään että ulos kulkevista puroista. Project BI® KASSAVIRTA on sovellus, jonka avulla projektipäällikkö tai projektin muut vastuuhenkilöt pystyvät yhdellä silmäyksellä tarkistamaan kassan toteutuneen, nykyisen ja tulevan tilanteen. Koko toteutumadata säilyy automaattisesti sovelluksen avulla yhdessä paikassa niin, että projektipäällikkö voi koska tahansa pureutua kassavirtaan jopa yksittäisen laskun tasolle asti. Tositteita ei siis tarvitse erikseen säilöä ja etsiä, joten aikaa vapautuu tehokkaampaan työhön.

Kokonaisvaltaista palvelua

Aloitamme yhteistyön analysoimalla asiakasyrityksen tietojärjestelmien tilanteen ja tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja projektiliiketoiminnan tiedolla johtamiseen.

Lue lisää